Monday, September 12, 2011

Suomalainen ja eurooppalainen lainsäädäntövalmistelu ja lakien tulkinta on tarkoitettu alkuperäväestöjen tuhontaan. Ko. lainsäätäjille tuomio?

Herätkää rakkaat suomalaiset ajattelemaan muutkin kuin Timo Vihavainen, Seppo Lehto, Jussi Halla-aho, James Hirvisaari, Petri Kaivanto sekä lukuisa joukko jotka ovat vielä vähemmistö, vaikka osa onkin jo eduskunnassa

Miksi kaiken pitää mennä aina vaikeimman kautta?

Suomalainen ja eurooppalainen lainsäädäntövalmistelu ja lakien tulkinta on tarkoitettu alkuperäväestöjen tuhontaan. Alkuperäväestön perusoikeuksien poljennasta pitäisi varmaankin saada ko. lainsäätäjille tuomio?

Nythän tuomiolle joutuvat maamme perusoikeuksien puolustajat ( mm. Seppo Lehto, Jussi Halla-aho ) niin viime sotiamme koskevien aluemenetysten ja vallitsevan miehityksen takia, kuin myös rajattoman maahanmuuton ja islamin kritiikistään:

http://pro-karjala-takaisin-suomelle.blogspot.com

Tunnettu tamperelainen vaikuttaja muhammed pilakuvataiteilija ja rajattoman maahanmuuton vastustaja Seppo Lehto vapautunut 6.9.2011 Kolminkertainen eläköönhuuto vapaussoturi Seppo Lehdolle http://kulttuurihistorioitsija.blogspot.com


-----------

http://free-speech-is-not-allowed-in-finland.blogspot.com

------------------------