Tuesday, October 31, 2017

Tampereen yliopistolla heilataan Suomea suureksi ja kommamädätystä ulos suursuomalaisesta Väinö Voionmaan perintöä loukkaamasta

Tampereen yliopistolla heilataan Suomea suureksi ja kommamädätystä ulos suursuomalaisesta Väinö Voionmaan perintöä loukkaamasta!

Olli Heikkilä 72 ehdokasnumerolla
Seppo Lehto 73 ehdokasnumerolla

Tamyvaalien loppukiri on käsillä ja nyt jos koskaan on aika mainostaa Olli Heikkilän ja Seppo Lehdon ehdokkuutta tamyvaaleissa! Kehotankin tekemään seuraavat jutut, vaikka et juurikaan pyrkisi kampanjoimaan muuten. Niihin menee aikaa vain pari minuuttia, toimikaa kampanjavetureinamme, kiitos. 

  1. "Olemme ehdolla Tamyn edustajistovaaleissa numerolla Olli Heikkilä 72 ja Seppo Lehto 73. Voit äänestää minua tai jotain muuta hyvää ehdokasta osoitteessa www.tamy.fi/aanesta" postauskin riittää. Jakakaa.
  2. Käytä etenkin Instagramissa hästägejä #lajinsaviimeinen ja #tamyedari. Näitä käyttämällä voit myös hakea Tamyn toimistolta tai vaalitapahtumista edarivaalien hienon haalarimerkin. :)
  3. Mikäli olet täyttänyt vaalikoneen, voit jakaa linkkiä siihen ja kehottaa samalla äänestämään. Vaalikonehan löytyi osoitteesta www.tamy.fi/vaalikone

Jos et erityisesti halua mainostaa omaa ehdokkuuttasi, voit myös jakaa Tamyn sivuilla olevaa postausta ennakkoäänestyksen alkamisesta. Vaalien suuresta näkyvyydestä hyötyvät kaikki  https://www.facebook.com/TamyTampere/photos/a.206146092736309.63041.162549063762679/2083169628367270/?type=3&theater

#lajinsaviimeinen ja #tamyedari

http://Sinimusta-Viheroikeisto.blogspot.fi


Arvon Sanni Pietilä #punalippu liehu?

Lehdistötiedote / press release Tamyn harhaiset tarkoitushakuiset tulkinnat vaarantavat vapaat vaalit yliopistovaaleissa Tampereella 2017

To: 

Tampereen yliopiston hallintojohtajaPetri Lintunen

Hallintojohtaja Petri Lintunen

Päätalo B212, puh. 050 301 9791
etunimi.sukunimi@uta.fi

Kaksinaismoralisminne punikkistalinismia tulkintoineen

Oksettava "natsitervehdys"-tulkintanne henkii vanhaa stalinismia ja miehitysvääryyttä alueillamme suojelevaa harhaista historiantulkintaa, mikä kuuluu sarjaan vieläkö raiskaatte lapsianne, hakkaatte vaimoanne?
Vastaa niin tai näin, niin leimaajan arvoton arvomaailma saa tuulta siipiensä alle?

Aivan kuten pulskasta tytöstä voidaan kysyä onko läski, raskaana vai ihanasti lihava, niin kauneus ja tulkinnat ovat katsojan silmässä?

Kuten kuvista näkee niin natsittelette tulkinnallanne Joulupukkia, entisiä ja nykyistä USA:n presidenttiä, sekä minua. Tulkintanne virheellinen ja kumpuaa kommunismin verisistä vääryyksistä kansakuntaamme kohtaan.

Laitoin aiemmassa vastauksessani liitteeksi riittävästi kuvamateriaalia. Otatteko nyt USA:n lähetystöön ja vaaditte USA:n presidenttiä luopumaan vastaavasta tervehtimisestä tai joulunavausten joulupukkeja?

Seppo Lehto moro on vanha yleimaailmallinen tervehdys hopi-intiaaneista Bellamytervehdykseen, vain kommarihuorat ja kaltaisensa itsenäisen Suomen perusoikeuksia demokratiaa halveksuvat tahot voivat reipasta ystävällistä tervehdystä diskriminoida vastoin Suomen lakia.

Puututte eritäin vainoharhaisesti perusoikeuksia loukaten (Tarkistakaa perusoikeuksien suoja ja syrjimättömyyslain kohdat) Seppo Lehdon normaaliin tervehdykseen.

Kuten sanottu lukuisat eduskunnassa istuvat kansanedustajat ovat lehtikuvissa somessa esiintyneet samoin tervehtien.

Seppo Lehto vaaliehdokas 73-------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------

No comments:

Post a Comment